Guguluf fraged cu iaurt
Deliciosul Guguluf fraged cu iaurt se prepara foarte usor din doare cateva ingrediente.

Ingrediente Guguluf fraged cu iaurt:
- 4 oua
- 180 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 200 g iaurt natural
- 1 lingura ulei
- 200 g faina
- 1 plic praf de copt
Preparare Guguluf fraged cu iaurt:
- Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Adaugati uleiul si iaurtul, amestecati usor pana la omogenizare.
- In final incorporati faina cernuta + praful de copt, amestecati usor ingredientele cu ajutorul unei spatule.
- Aluatul obtinut se toarna intr-o forma de guguluf cu diametrul de 22 cm ce in prealabil a fost unsa cu unt si se tapetata cu faina.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 45-50 minute, verificati su scobitoarea.
- Guguluf – ul fraged cu iaurt obtinut se lasa sa se racesca in tava, apoi se rastoarna usor pe un gratar/fund de lemn, se lasa sa se raceasca complet, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us: