Guguluf fraged cu iaurt

Deliciosul Guguluf fraged cu iaurt se prepara foarte usor din doare cateva ingrediente.

Ingrediente Guguluf fraged cu iaurt:

  • 4 oua
  • 180 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g iaurt natural
  • 1 lingura ulei
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt

Preparare Guguluf fraged cu iaurt:

  • Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Adaugati uleiul si iaurtul, amestecati usor pana la omogenizare.
  • In final incorporati faina cernuta + praful de copt, amestecati usor ingredientele cu ajutorul unei spatule.
  • Aluatul obtinut se toarna intr-o forma de guguluf  cu diametrul de 22 cm ce in prealabil a fost unsa cu  unt si se tapetata cu faina.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 45-50 minute, verificati su scobitoarea.
  • Guguluf – ul fraged cu iaurt obtinut se lasa sa se racesca in tava, apoi se rastoarna usor pe un gratar/fund de lemn, se lasa  sa se raceasca complet, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.