Prajitura de post cu gem nuci cacao

Prajitura de post cu gem nuci cacao este un desert rapid, savuros, usor de preparat. Cana folosita = 200 ml.

Ingrediente Prajitura de post cu gem nuci cacao:

  • 2 cani faina
  • 2 cani apa
  • 1 1/2 cana zahar
  • 3 linguri gem
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt

Decor:

  • 1 lingura gem
  • 50 g nuci tocate marunt/macinate

Preparare Prajitura de post cu gem nuci cacao:

  • Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao si praful de copt.
  • Intr-un alt castron se amesteca apa, zaharul, gemul.
  • Peste acestea se adauga apoi in 2-3 reprize ingredientele uscate amestecate anterior.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 30 minute.
  • Blatul copt se lasa sa se raceasca cca. 10 minute, apoi se intinde peste acesta o lingura de gem si se presara deasupra nuca tocata/macinata.
  • Se asteapta sa se raceasca complet Prajitura de post cu gem nuci cacao, apoi se poate taia in bucati si consuma.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.