Chec fraged cu unt si cacao
Chec-ul fraged cu unt si cacao este un desert savuros, usor de preparat.

Ingrediente Chec fraged cu unt si cacao:
- 4 oua
- 250 g unt moale
- 250 g zahar
- 250 g faina
- 2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
Preparare Chec fraged cu unt si cacao:
- Untul moale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acesta devine crema.
- Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.
- Se incorporeaza faina cernuta + praful de copt, se amesteca usor ingredietnele cu o spatula.
- Turnati jumatate din compozitia obtinuta intr-o forma medie de chec, in care ati pus hartie de copt.
- In restul compozitiei se adauga cacaua cernuta, se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.
- Se toarna compozitia cu cacao peste cea simpla din tava, se amesteca usor cu o furculita cele doua aluaturi pentru a creea un efect marmorat.
- Se da tava in cuptorul preincazit la 180 grde celsius cca. 45 minute, verificati cu scobitoarea.
- Chec -ul fraged cu unt si cacao se lasa sa se raceasca in tava, se taie in felii.
Please follow and like us: