Prajitura cu mure si cacao
Prajitura cu mure si cacao este un desert savuros, usor de preparat. Blatul fraged cu unt se combina excelent cu fructele alese, alcatuind o prajitura gustoasa.

Ingrediente Prajitura cu mure si cacao:
- 4 oua mari
- 175 g unt topit si racit
- 350 g zahar
- 200 g faina
- 80 g cacao dark
- 1 lingurita praf de copt
- 200 g mure
Decor:
- Inghetata/frisca
Preparare Prajitura cu mure si cacao:
- Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Se toarna untul topit si racit, se amesteca usor cu o spatula.
- In final se adauga ingredientele uscate cernute: faina, cacaua si praful de copt; se amesteca usor cu spatula pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza cat mai uniform murele.
- Se da tava in cuptorul preincazit la 180 grade cca. 25-30 minute, se verifica cu scobitoarea (mijlocul trebuie sa fie usor lipicios, se va intari cand se raceste prajitura).
- Prajitura cu mure si cacao se lasa sa se raceasca complet, se taie in bucati, se decoreaza fiecare bucata cu inghetata sau frisca.
Please follow and like us: