Budinca cu praz si branza

Budinca cu praz si branza este un aperitiv excelent usor de preparat.

Ingrediente Budinca cu praz si branza:

  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 100 g malai
  • 100 ml ulei
  • 180 g smantana
  • 1 praz mediu tocat marunt
  • 150 g branza telemea taiata marunt/sfaramata sau branza de vaci grasa cu textura grunjoasa
  • 1 plic praf de copt

Decor:

  • Seminte de susan

Preparare Budinca cu praz si branza:

  • Ouale se bat intr-un castron pana devin spumoase.
  • Se adauga uleiul si smantana, se mixeaza usor.
  • Incorporati faina cernuta + malaiul + praful de copt, amestecati usor pana la omogenizare.
  • In final se adauga prazul tocat si branza taiata bucatele/sfaramata, se amesteca usor ingredientele.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Deasupra se presara cateva seminte de susan.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Budinca cu praz si branza se lasa sa se raceasca in tava, se taie in patrate.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.