Chec pufos cu lamaie
Deliciosul Chec pufos cu lamaie este un desert rapid, aromat,usor de preparat.

Ingrediente Chec pufos cu lamaie:
- 4 oua mari
- 200 g unt moale
- 225 g zahar
- 230 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 40 g iaurt natural
- 50 ml suc de lamaie
- Coaja rasa de la 2 lamai
Preparare Chec pufos cu lamaie:
- Mixati untul moale cu zaharul pana cand obtineti o crema pufoasa.
- Adaugati ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare adaugare.
- Adaugati alternativ faina cernuta+praful de copt cu iaurtul si sucul de lamaie.
- In final incorporati coaja rasa de lamaie.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma mare de chec in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30-35 minute, verificati cu scobitoarea.
- Chec-ul pufos cu lamaie se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us: