Cartofi de post la tigaie cu ardei

Un preparat de post foarte gustos si usor de gatit sunt deliciosii Cartofi de post la tigaie cu ardei. Aroma ardeilor confera cartofilor o savoare aparte, ce va tranforma o simpla mancare de post intr-un festin culinar. Daca nu tineti post ii puteti servi ca si garnitura langa orice tip de friptura preparata la gratar sau la cuptor.

Ingrediente Cartofi de post la tigaie cu ardei:

  • 500 grame cartofi
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 200- 300 ml Ulei
  • Sare
  • Piper

Preparare Cartofi de post la tigaie cu ardei:

  • Curatati cartofii de coaja, spalati-i, stergeti-i cu un prosop de hartie, taiati-i cuburi.
  • Spalati ardeii grasi, curatati-i de seminte si nervuri, taiati-i in bucatele.
  • Puneti uleiul sa se incinga intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu.
  • Adaugati in tigaie cuburile de cartofi si bucatile de ardei grasi.
  • Lasati-i sa se prajeasca pana cand se inmoaie (30-40 minute) avand grija sa amestecati ingredientele din cand in cand (mai adaugati ulei daca este cazul).
  • In final condimentati-i cu sare si piper.
  • Cartofii de post la tigaie cu ardei se servesc calzi alaturi de o salata simpla verde sau o salata de varza alba.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon60

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.