Paste cu piept de pui pesto si parmezan
Pastele cu piept de pui pesto si parmezan se prepara usor si este un fele de macare savuros. Se poate pregati atat pentru pranz, cat si pentru cina.

Ingrediente Paste cu piept de pui pesto si parmezan:
- 450 g piept de pui taiat in bucatele
- 2-3 catei usturoi tocati marunt
- Sare
- Piper
- 300 g paste farfalle
- 4-5 linguri pesto de busuioc
- 150 g rosii cherry taiate pe jumatate
- 100 g parmezan ras
- 1 legatura patrunjel sau busuioc proaspat tocat
- 1 lingura ulei masline
Preparare Paste cu piept de pui pesto si parmezan:
- Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se lasa deoparte.
- Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie la foc mic.
- Se adauga bucatelele din piept de pui condimentate cu sare si piper; se calesc cca. 3-4 minute sau pana se rumenesc, apoi se adauga usturoiul tocat si bucatelele din pipet de pui se mai calesc cca. 1 minut.
- Se adauga in tigaie pastele scurse bine, pestou-ul de busuioc, rosiile cherry taiate pe jumatate, se amesteca usor ingredientele.
- Se inchide focul, se presara deasupra parmezan ras si patrunjel/busuioc proaspat tocat, se serveste imediat.
Please follow and like us: