Salata cu Farfalle feta si legume
Salata cu Farfalle feta si legume este un aperitiv delicios, aromat, viu colorat. Este de asemenea un preparat rapid si in acelasi timp este foarte satios.

Ingrediente Salata cu Farfalle feta si legume:
- 200 g paste Farfalle
- 100 g rosii cherry taiate pe jumatate
- ½ castravete mare taiat in felii
- 1 ceapa rosie mica tocata marunt
- 50 g masline fara sambrui
- 75 g branza Feta taiata in bucatele
- ½ ardei gras taiat in bucatele
- 80 ml ulei
- 1 catel usturoi pisat cu presa de usturoi sau in mojar
- 2 lingurite otet de vin rosu
- Cateva fire patrunjel proaspat tocat
- Sare
- Piper
Preparare Salata cu Farfalle feta si legume:
- Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se clatesc si se scurg; se lasa sa se raceasca complet.
- In timp ce se fierb pastele se prepara legumele: intr-un castron mare se pun rosiile cherry taiate pe jumatate, feliile de catravete, maslinele, ceapa rosie tocata marunt, bucatelele de ardei gras si patrunjelul tocat.
- Intr-o cana se prepara sosul: se amesteca uleiul cu otetul de vin rosu si usturoiul pisat, sarea, piperul gust gust.
- In castronul cu legume se adauga pastele Farfalla racite si scurse si sosul preparat anterior.
- Se amesteca usor toate ingredientele din castron cu ajutorul unei spatule.
- In final se adauga bucatalele de branza feta, se mai amesteca o data cu spatula.
- Se da castronul cu Salata cu Farfalle feta si legume la frigider cca. o ora, apoi se poate consuma.
Please follow and like us: