Omleta la cuptor cu spanac sunca si feta

14 Shares

O cina excelenta, satioasa, usor de facut, o obtineti preparand Omleta la cuptor cu spanac sunca si feta. Combinatia de branza-sunca-spanac-usturoi, confera omletei un gust special.

Omleta la cuptor cu spanac sunca si feta
Ingrediente Omleta la cuptor cu spanac sunca si feta:

  • 4 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura ceapa verde tocata marunt (partea verde)
  • 100 grame sunca taiata bucatele
  • 100 grame spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingura ulei
  • 100 grame branza feta sau telemea de capra taiata cubulete
  • 1/2 lingurita boia dulce/iute

Preparare Omleta la cuptor cu spanac sunca si feta:

  • Incingeti cuptorul la 180 grade celsius.
  • Bateti ouale cu laptele, sarea, piperul, bucatelele de sunca si ceapa verde tocata marunt.
  • Incingeti uleiul intr-o tigaie ce poate fi bagata si in cuptor, cu diametrul de 18-20 cm.
  • Caliti 1-2 minute usturoiul tocat fin.
  • Adaugati apoi in tigaie spanacul, mixati, iar dupa 2-3 minute, dupa ce spanacul se inmoaie, turnati compozitia de oua-lapte-ceapa.
  • Dupa 2-3 minute, adaugati cubuletele de branza feta/capra si presarati deasupra boiaua.
  • Dati tigaia in cuptorul preincalzit timp de 15 minute sau pana se incheaga.
  • Omleta la cuptor cu spanac sunca si feta se serveste calda alaturi de o salata simpla.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.