Prajiura cu fructe mascarpone si crumble
Prajiura cu fructe mascarpone si crumble este un desert savuros, aromat, usor de pregatit.

Ingrediente Prajiura cu fructe mascarpone si crumble:
Blat:
- 2 oua
- 120 g zahar
- 225 g mascarpone
- 130 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 80 g unt topit si racit
- Coaja rasa de la o lamaie
- 125 g fructe taiate (caise/piersici/prune)
Crumble:
- 50 g faina
- 35 g unt
- 40 g zahar
Preparare Prajiura cu fructe mascarpone si crumble:
- Mixati zaharul cu branza mascarpone intr-un castron pana se obtine o crema omogena.
- Adaugati ouale pe rand, mixati bine dupa fiecare adaugare.
- Incorporati faina + praful de copt, apoi adaugati untul topit si racit; mixati usor pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma rotunda cu diametrul de 20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza uniform bucatelel din fructele alese, impingandu-le usor in aluat.
- Peste ele se presara crumble-lul: Framantati ingredientele pana obtineti aluatul faramicios de crumble.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute.
- Prajiura cu fructe mascarpone si crumble se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in felii.
Please follow and like us: