Prajitura cu portocale
Delicioasa Prajitura cu portocale se prepara usor, este foarte pufoasa si are o aroma deosebita. Untul ii confera o textura cremoasa acestui desert ideal si pentru copii.
Ingrediente Prajitura cu portocale:
- Coaja rasa de la 3 portocale
- 3 oua
- 225 grame zahar
- 250 grame faina
- 100 grame unt topit si racit
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- Zahar pudra pentru ornat
Preparare Prajitura cu portocale:
- Intr-un castron amestecati cu mixerul ouale impreuna cu zaharul pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Turnati apoi in castron untul topit si racit.
- Incorparati in final in compozitie, coaja rasa de portocale, zaharul vanilat, faina si praful de copt.
- Mixati pana cand obtineti un aluat omogen.
- Puneti hartie de copt intr-o tava dreptunghiulara de 23×33 cm.
- Turnati aluatul obtinut anterior si dati-l in cuptorul incins la 180 grade celsius timp de 30-40 minute sau verificati cu scobitoarea.
- Dupa ce s-a racit complet, presarati deasupra zaharul pudra si taiati Prajitura cu portocalei n bucati.
Please follow and like us:
