Salata de post cu cartofi ardei copti si praz
Salata de post cu cartofi ardei copti si praz este un preparat culinar satios, usor de facut. Cand nu tineti post puteti s-o serviti ca si garnitura alaturi de orice tip de friptura preparata la gratar sau la cuptor.
Ingrediente Salata de post cu cartofi ardei copti si praz:
- 700 g cartofi
- 5 ardei kapia copti
- 2-3 fire praz
- 4 linguri ulei
- 2 lingurite otet
- Sare
- Piper
Preparare Salata de post cu cartofi ardei copti si praz:
- Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca, se decojesc, apoi se taie in cubulete.
- Ardeii kapia copti se taie in bucatele si li se indeparteaza semintele.
- Prazul se curata, se spala, se taie in rondele.
- Puneti ingredientele intr-un castron mare de salata.
- Condimentati dupa gust Salata de post cu cartofi ardei copti si praz cu sare si piper, adaugati uleiul si otetul, amestecati usor ingredientele pana la omogenizare.
Please follow and like us:
