Guguluf pufos cu Nesquik

Guguluf -ul pufos cu Nesquik este un desert fraged, usor de preparat, ideal pentru micul dejun sau o gustare delicioasa.

Ingrediente Guguluf pufos cu Nesquik:

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 280 g cacao
  • 150 ml lapte
  • 100 g Nesquik
  • 1 plic praf de copt

Preparare Guguluf pufos cu Nesquik:

  • Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea se albesc si zaharul se topeste.
  • Turnati apoi uleiul, amestecati usor.
  • Incoporati  faina cernuta + praful de copt, alternativ cu laptele in 3 reprize fiecare.
  • In final se adauga nesquik-ul, se amesteca usor pana la omogenizare.
  • Alutatul obtinut se toarna intr-o forma de guguluf  care in prealabil se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute, verificati su scobitoarea.
  • Guguluf -ul pufos cu Nesquik  se lasa sa se raceasca in tava cca. 15 minute, apoi se rastoarna usor pe un gratar/fund de lemn, se lasa  sa se raceasca complet, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.