Guguluf pufos cu Nesquik
Guguluf -ul pufos cu Nesquik este un desert fraged, usor de preparat, ideal pentru micul dejun sau o gustare delicioasa.

Ingrediente Guguluf pufos cu Nesquik:
- 3 oua
- 150 g zahar
- 100 ml ulei
- 280 g cacao
- 150 ml lapte
- 100 g Nesquik
- 1 plic praf de copt
Preparare Guguluf pufos cu Nesquik:
- Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea se albesc si zaharul se topeste.
- Turnati apoi uleiul, amestecati usor.
- Incoporati faina cernuta + praful de copt, alternativ cu laptele in 3 reprize fiecare.
- In final se adauga nesquik-ul, se amesteca usor pana la omogenizare.
- Alutatul obtinut se toarna intr-o forma de guguluf care in prealabil se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute, verificati su scobitoarea.
- Guguluf -ul pufos cu Nesquik se lasa sa se raceasca in tava cca. 15 minute, apoi se rastoarna usor pe un gratar/fund de lemn, se lasa sa se raceasca complet, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us: