Prajitura duo cu mere de post
Prajitura duo cu mere de post se prepara usor si este foarte savuroasa.

Ingrediente Prajitura duo cu mere de post:
- 1 cana apa (200 ml)
- 1/2 cana ulei
- 1 cana zahar
- 2 cani faina
- 2 mere curatate de coaja taiate cubulete
- 3 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri gem caise
Preparare Prajitura duo cu mere de post:
- Cubuletele de mere se amesteca intr-un castron cu apa, uleiul si gemul de caise.
- Adaugati zaharul, faina cernuta + praful de copt, amestecati pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se imparte in doua parti egale, intr-una din ele se adauga cacaua, se amesteca usor ingredientele cu cacaua pana la omogenizare.
- Puneti hartie de copt intr-o tava de 24×24 cm.
- Turnati amestecul simplu (fara cacao) in tava.
- Compozitia cu cacao se pune din loc in loc cu ajutorul unei linguri peste aluatul simplu din tava.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura duo cu mere de post se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us:
Desi este de post aceasta prajitura are o aroma perfecta si este foarte gustoasa.
Multumesc mult, Florina. sper sa incerci si retetele care nu sunt de post.