Prajitura pufoasa cu banane

Prajitura pufoasa cu banane este un desert delicat si aromat.

Ingrediente Prajitura pufoasa cu banane:

  • 4 banane coapte
  • 4 oua
  • 175 g zahar
  • 180 g amidon
  • 50 g faina
  • 120 ml ulei
  • 1 lingurita rasa scortisoara macinata
  • 10 g praf de copt

Preparare Prajitura pufoasa cu banane:

  • Bananele se decojesc si se fac piure cu ajutorul unui zdrobitor/pasator de cartofi intr-un castron.
  • Se adauga ouale si zaharul, se mixeaza usor cu un tel pana la omogenizare.
  • Se toarna apoi uleiul, incorporati-l cu telul.
  • In final se adauga amidonul, faina, praful de copt si scortisoara macinata.
  • Se amesteca ingredientele cu telul pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 25 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura pufoasa cu banane se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.