Prajitura pufoasa cu banane
Prajitura pufoasa cu banane este un desert delicat si aromat.

Ingrediente Prajitura pufoasa cu banane:
- 4 banane coapte
- 4 oua
- 175 g zahar
- 180 g amidon
- 50 g faina
- 120 ml ulei
- 1 lingurita rasa scortisoara macinata
- 10 g praf de copt
Preparare Prajitura pufoasa cu banane:
- Bananele se decojesc si se fac piure cu ajutorul unui zdrobitor/pasator de cartofi intr-un castron.
- Se adauga ouale si zaharul, se mixeaza usor cu un tel pana la omogenizare.
- Se toarna apoi uleiul, incorporati-l cu telul.
- In final se adauga amidonul, faina, praful de copt si scortisoara macinata.
- Se amesteca ingredientele cu telul pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 25 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura pufoasa cu banane se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us: