Chec cu cirese ricotta si migdale
Savurosul Chec cu cirese ricotta si migdale se prepara rapid si este foarte aromat. Blatul fraged cu branza se combina foarte bine cu fructele dulci si zemoase, alcatuind un desert excelent.

Ingrediente Chec cu cirese ricotta si migdale:
- 4 oua
- 150 g zahar
- 250 g ricotta
- 120 g faina de migdale
- 150 g faina
- 1 plic praf de copt
- 300 g cirese
Decor:
- Fulgi de migdale
Preparare Chec cu cirese ricotta si migdale:
- Mixati ouale cu zaharul si ricotta pana se omogenizeaza ingredientele.
- Adaugati faina, faina de migdale si praful de copt, amestecati usor cu o spatula.
- Ciresele se dau prin putina faina, apoi se adauga in aluat.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma medie de chec in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se presara fulgi de migdale.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute, verificati cu scobitoarea.
- Chec-ul cu cirese ricotta si migdale se lasa sa se raceasca in tava, se taie in felii.
Please follow and like us:
Arata bestial !
Multumesc, Marian