Piept de pui cu broccoli si paste in sos de smantana

0 Shares

O cina consistenta, foarte gustoasa, usor de facut o puteti avea preparand deliciosul Piept de pui cu broccoli si paste in sos de smantana.

Ingrediente Piept de pui cu  broccoli si paste in sos de smantana:

  • 500 g piept de pui file
  • 1 broccoli marime mica
  • 2 linguri ulei
  • 200 g paste fusilli
  • 200 g smantana pt. gatit
  • 2 triunghiuri de branza topita
  • Sare
  • Piper

Preparare Piept de pui cu broccoli si paste in sos de smantana:

  • Pastele fusilli se fierb al dente, apoi se clatesc si se strecoara.
  • Broccoli se taie in buchetele ce se vor fierbe cca. 2-3 minute (partial), apoi se vor strecura.
  • Pieptul de pui se taie in bucatele, iar acestea se vor praji pe ambele parti intr-o tigaie in care ati pus cele 2 linguri de ulei, la foc mediu.
  • Cand pieptul de pui este gata se adauga smantana si branza topita, se amesteca ingredientele si se lasa sosul format sa fiarba la foc mic cca. 5 minute sau pana se ingroasa.
  • Se adauga apoi buchetelele de broccoli si pastele fusilli, se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se amesteca continuu ingredientele timp de inca 3-5 minute.
  • Pieptul de pui cu broccoli si paste in sos de smantana se consuma cald.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.