Blondie cu zmeura
Blondie cu zmeura este o prajitura delicata, aromata, foarte rapid de preparat. Se pot folosi si alte fructe: afine, coacaze, mure.

Ingrediente Blondie cu zmeura:
- 3 oua
- 90 g zahar
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 90 g ciocolata alba topita
- 90 g ciocolata alba tocata in bucatele
- 115 g unt topit
- 90 g faina
- 100 g zmeura proaspata sau congelata
Preparare Blondie cu zmeura:
- Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Turnati apoi esenta de vanilie, untul topit si ciocolata alba topita, amestecati usor cu spatula pana la incorporare.
- Se adauga faina cernuta si ciocolata alba tocata, se amesteca usor cu spatula.
- In final se incorporeaza zmeura, amestecand usor.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 165 grade celsius cca. 30 minute.
- Blondie cu zmeura se lasa sa se raceasca, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in patrate.