Prajitura cu mere si cacao

Prajitura cu mere si cacao este un desert rapid, fraged, usor de preparat. Puteti folosi si pere sau alte fructe de toamna.

Ingrediente Prajitura cu mere si cacao:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 4-5 mere

Preparare Prajitura cu mere si cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati uleiul, amestecati usor cu o spatula.
  • Faina cernuta se amesteca cu cacaua, praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi se adauga in castronul cu oua; se amesteca usor cu spatula.
  • Merele se spala, se curata de coaja, se taie in bucatele si se adauga in aluatul pregatit anterior.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×28 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura cu mere si cacao se lasa sa se raceasca complet, se decoreaza cu zahar pudra si se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.