Chec cu iaurt si piersici
Chec cu iaurt si piersici este un desert rapid, usor de preparat. blatul umed se combina perfect cu fructele zemoase si dulci, alcatuind un desert excelent.

Ingrediente Chec cu iaurt si piersici:
- 3 oua
- 200 g iaurt natural
- 120 ml ulei
- 170 g zahar
- 250 g faina
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 lingurite praf de copt
- 100 g piersici taiate cubulete
Preparare Chec cu iaurt si piersici:
- Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Se toarna apoi uleiul treptat, se mixeaza usor, apoi se adauga iaurtul, iar in final se incorporeaza faina cernuta si praful de copt, amestecand usor cu o spatula.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma medie de chec, in care ati pus hartie de copt.
- Cubuletele de piersici se aranjeaza uniform peste aluatul din tava.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40-45 minute, verificati cu scobitoarea.
- Chec-ul cu iaurt si piersici se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie felii.