Prajitura frageda cu capsuni si cacao

1 Shares

Prajitura frageda cu capsuni si cacao este un desert delicios de vara ce se prepara foarte rapid si usor. Blatul cu gust intens de cacao se combina perfect cu fructele dulci si gustoase, alcatuind o prajitura excelenta.

Ingrediente Prajitura frageda cu capsuni si cacao:

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 cana lapte
  • 1 cana ulei
  • 450 g faina
  • 2 linguri varf cacao dark
  • 2 lingurite praf de copt
  • 400 g capsuni

Preparare Prajitura frageda cu capsuni si cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati laptele, mixati usor, apoi uleiul, mixati usor.
  • In final incorporati faina amestecata in prealabil cu cacaua si praful de copt cu ajutorul unei spatule.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 25×35 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Capsunile se curata, se spala, se sterg usor cu un prosop de hartie, se taie pe jumatate.
  • Jumatatile de capsuni rezultate se aranjeaza uniform in compozitia din tava.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 45 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura frageda cu capsuni si cacao se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.