Prajitura cu fulgi de ovaz miere si fructe
Prajitura cu fulgi de ovaz miere si fructe este un desert rapid, aromat, usor de pregatit.

Ingrediente Prajitura cu fulgi de ovaz miere si fructe:
Uscate:
- 110 g fulgi de ovaz
- 150 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- Un praf de sare
Umede:
- 280 g iaurt grecesc
- 60 ml lapte
- 2 oua mari
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 140 g miere
- 110 ml ulei de cocos topit
Fructe:
- 400 g mure/afine
Preparare Prajitura cu fulgi de ovaz miere si fructe:
- Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, iar in altul cele umede.
- Turnati ingredientele umede peste cele uscate, amestecati usor pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza uniform fructele, impingandu-le usor in aluat.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 45 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura cu fulgi de ovaz miere si fructe se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.