Prajitura zebra cu branza si zmeura
Prajitura zebra cu branza si zmeura se prepara rapid si se termina foarte repede. Blatul umed bicolor combinat cu aroma delicata a fructelor alcatuieste un desert savuros.

Ingrediente Prajitura zebra cu branza si zmeura:
- 250 g branza dulce de vaci
- 3 oua
- 6 linguri zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 130 g faina
- 45 g unt topit si racit
- 2 linguri cacao
- 75 g zmeura
Preparare Prajitura zebra cu branza si zmeura:
- Mixati branza de vaci pana devine ca o crema.
- Adaugati ouale si zaharul, mixati usor pana la omogenizare.
- Incorporati faina, praful de copt si untul topit si racit, amestecati usor pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se imparte in doua.
- Intr-una se adauga cacaua, se mixeaza usor pana la incorporare.
- Puneti hartie de copt intr-o tava rotunda cu diametrul de 18 cm.
- Cu ajutorul unei linguri adaugati alternativ cele doua aluaturi (cu si fara cacao) in tava, incepand din centrul acesteia, pana la epuizare.
- Deasupra aranjati zmeura uniform impingand-o usor in aluatul bicolor din tava.
- Dati tava in cuptorul preincalzitl 170 grade celsius cca. 45 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura zebra cu branza si zmeura se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.