Prajitura zebra cu branza si zmeura

2 Shares

Prajitura zebra cu branza si zmeura se prepara rapid si se termina foarte repede. Blatul umed bicolor combinat cu aroma delicata a fructelor alcatuieste un desert savuros.

Ingrediente Prajitura zebra cu branza si zmeura:

  • 250 g branza dulce de vaci
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 130 g faina
  • 45 g unt topit si racit
  • 2 linguri cacao
  • 75 g zmeura

Preparare Prajitura zebra cu branza si zmeura:

  • Mixati branza de vaci pana devine ca o crema.
  • Adaugati ouale si zaharul, mixati usor pana la omogenizare.
  • Incorporati faina, praful de copt si untul topit si racit, amestecati usor pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se imparte in doua.
  • Intr-una se adauga cacaua, se mixeaza usor pana la incorporare.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava rotunda cu diametrul de 18 cm.
  • Cu ajutorul unei linguri adaugati alternativ cele doua aluaturi (cu si fara cacao) in tava, incepand din centrul acesteia, pana la epuizare.
  • Deasupra aranjati zmeura uniform impingand-o usor in aluatul bicolor din tava.
  • Dati tava in cuptorul preincalzitl 170 grade celsius cca. 45 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura zebra cu branza si zmeura se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.