Cheesecake fara coacere cu Nutella si zmeura
Cheesecake fara coacere cu Nutella si zmeura este un desert savuros, cremos, foarte usor si rapid de pregatit. Crema de ciocolata combinata cu branzeturile fine si fructele aromate creeza o prajitura excelenta.

Ingrediente Cheesecake fara coacere cu Nutella si zmeura:
Baza:
- 300 g biscuiti fragezi pisati
- 150 g unt topit
- 1 lingura plina cu Nutella
- 2-3 linguri lapte
Crema de branza cu Nutella:
- 250 g mascarpone
- 250 g branza crema
- 200 ml smantana pentru frisca
- 3 linguri pline cu Nutella
Alte ingrediente:
- 300 g zmeura
- Ciocolata rasa pentru decor
Preparare Cheesecake fara coacere cu Nutella si zmeura:
Baza:
- Intr-un castron se amesteca usor ingredientele pentru baza pana cand se obtine o compozitie omogena.
- Cu ajutorul unei linguri se aseaza compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul de 24 cm, pe care il ungeti inainte cu putin unt (atat peretii cat si baza).
- Se da tava la frigider pana cand se prepara crema de branza.
Crema de branza si Nutella:
- Mascarponele se mixeaza cu branza crema pana la omogenizare, apoi se adauga Nutella si smantana pentru frisca.
- Se amesteca usor pana la omogenizare.
- Se intinde jumatate din crema obtinuta peste baza de biscuiti si Nutella din tava ce a stat la rece.
- Peste aceasta se aranjeaza cca. 200 g zmeura.
- Turnati restul de crema cu branza si Nutella, nivelati.
- Deasupra se decoreaza cu restul de zmeura si ciocolata rasa.
- Se da tava la frigider pentru minim 6 ore inainte de a taia Cheesecake-ul fara coacere cu Nutella si zmeura in felii.