Prajitura frageda cu pere si ciocolata

1 Shares

Prajitura frageda cu pere si ciocolata este un desert aromat, umed, usor de preparat. Ciocolata se combina bine cu perele alcatuind o prajitura delicioasa.

Ingrediente Prajitura frageda cu pere si ciocolata:

  • 4 oua
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana zahar
  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 cana lapte
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 cana ulei
  • 2 pere

Preparare Prajitura frageda cu pere si ciocolata:

  • Ciocolata se rupe in bucatele si se dizolva in lapte, intr-o craticioara la foc mic.
  • Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul si zaharul se topeste.
  • Adaugati compozitia ciocolata+lapte racita, faina amestecata cu praful de copt si uleiul, mixati usor pana la omogenizare.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Perele se spala se decojesc, se taie in felii subtiri, se asaza uniform peste aluatul din tava.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25-30 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Lasati Prajitura frageda cu pere si ciocolata sa se raceasca complet, taiati in bucati.

Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.