Gogosele cu branza si cocos

2 Shares

Un desert exceptional usor de facut sunt delicioasele Gogosele cu branza si cocos. Foarte fragede si aromate aceste gogosele sunt perfecte langa o ceasca de cafea/ cana de ceai/ciocolata calda.

Ingrediente Gogosele cu branza si cocos:

  • 320 g branza de vaci
  • 2 linguri zahar
  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • ¾ cana fulgi de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Decor:

  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 300-400 ml Ulei pentru prajit

Preparare Gogosele cu branza si cocos:

  • Toate ingredientele pentru gogosele cu branza si cocos se pun intr-un castron si se framanta pana cand se obtine o compozitie omogena.
  • Uleiul se pune intr-o cratita antiaderenta adanca si se lasa sa se infierbante la foc mediu.
  • Mainile se pudreaza cu faina, apoi se iau bucatele din aluatul obtinut si se formeaza bilute ce se vor pune in uleiul incins (dati focul la mic).
  • Gogosele cu branza si cocos se prajesc la foc mic  pe fiecare parte pana cand se rumenesc, apoi se scot pe o farfurie cu ajutorul unei palete, pe care ati pus hartie  prosop  pentru a mai absorbit din grasime.

Decor:

  • Zaharul pudra se amesteca cu fulgii de cocos intr-un castronel apoi dam prin acestea gogosele prajite calde.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.