Prajitura cu ricotta si cacao

5 Shares

Prajitura cu ricotta si cacao este un desert umed, cu gust intens de cacao, usor de facut.

Prajitura cu ricotta si cacao

Ingrediente Prajitura cu ricotta si cacao:

  • 3 oua
  • 250 g ricotta
  • 80 g faina
  • 80 g cacao dark
  • 2 lingurite praf de copt
  • 100 g unt
  • 200 g zahar

Preparare Prajitura cu ricotta si cacao:

  • Untul se topeste apoi se lasa sa se raceasca.
  • Ricotta se mixeaza cu zaharul pana la omogenizare.
  • Se adauga ouale, se mixeaza cca. 5 minute.
  • Incorporati untul topit si racit, apoi cacaua.
  • In final se adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava rotunda cu diametrul de 22 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30-35 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura cu ricotta si cacao se lasa sa se raceasca complet, apoi se poate decora cu zahar pudra sau cacao.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.