Biscuiti cu ricotta

6 Shares

Delicatii Biscuiti cu ricotta merg perfect alaturi de cafeaua/ceaiul de dimineata. Sunt biscuitii ideali, fiind foarte fragezi la interior si usor crocanti la exterior.

Biscuiti cu ricotta

Ingrediente Biscuiti cu ricotta:

  • 150 g branza ricotta
  • 120 g zahar
  • 30 g unt moale
  • 1 ou
  • Un praf de sare
  • 250 g faina
  • 2 lingurite praf de copt

Preparare Biscuiti cu ricotta:

  • Branza ricotta se mixeaza cu zaharul si untul pana cand se obtine o crema omogena.
  • Se adauga oul si praful de sare, iar in final faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
  • Se amesteca compozitia cu ajutorul mainilor pana se obtine un aluat omogen.
  • Luati bucati din compozitie de marimea unei nuci si formati biscutii cu ajutorul palmelor.
  • Biscuitii cu ricotta se asaza apoi intr-o tava in care ati pus hartie de copt, si se aplatizeaza putin.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 20 minute sau pana cand Biscuiti cu ricotta se rumenesc moderat.
  • Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se pot consuma.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.