Negresa cu piersici

3 Shares

Negresa cu piersici este un desert aromat, ciocolatos, usor de preparat. Puteti pune si alte fructe care pot fi proaspete sau din compot (nectarine, visine, caise).

Negresa cu piersici

Ingrediente Negresa cu piersici:

  • 320 g ciocolata neagra
  • 240 g unt
  • 250 g zahar
  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • Piersici taiate in bucatele (de la un borcan de compot de piersici)

Preparare Negresa cu piersici:

  • Ciocolata rupta in bucatele se topeste impreuna cu untul pe bain-marie sau intr-o cratita antiaderenta.
  • Se ia cratita de pe foc, se adauga apoi zaharul, se mixeaza pana la omogenizare.
  • Dupa ce compozitia este aproape rece se adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare.
  • In final se incorporeaza faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Deasupra se asaza bucatile de piersici scurse bine de suc, impingandu-le usor in aluat.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40-45 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Negresa cu piersici se lasa sa se raceasca complet apoi se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.