Clatite umplute cu pui si legume

4 Shares

Savuroasele Clatite umplute cu pui si legume sunt ideale ca si aperitiv la o masa festiva, dar le putem servi si daca ne dorim o cina consistenta in familie. Cascavalul ras, ceapa verde si sosul de rosii completeaza perfect acest fel de mancare delicios.

Ingrediente Clatite umplute cu pui si legume:

  • 6 clatite
  • 1 piept de pui file
  • 1 lingurita condimente pentru pui
  • 1/2 dovlecel taiat bucatele
  • 1/2 ardei gras rosu taiat bucatele
  • 1/2 ardei gras galben taiat bucatele
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 cana sos de rosii
  • Partea verde de la 3-4 cepe tocata marunt
  • Ulei

Preparare Clatite umplute cu pui si legume:

  • Spalati pieptul de pui, stergeti-l cu un prosop de hartie, taiati-l in cubulete, presarati peste acesta condimentele.
  • Bucatelele din piept de pui se prajesc in putin ulei cateva minute, intr-o tigaie, amestecand continuu, pana sunt rumenite pe fiecare parte.
  • Se adauga in tigaie bucatelele de dovlecei si cele de ardei, se mai prajesc 4-5 minute, amestecand ingredientele continuu.
  • Fiecare clatita se va umple cu 1/6 din compozitia de pui, ardei, dovlecel.
  • Deasupra umpluturii din fiecare clatita se presara putin cascaval ras.
  • Se ruleaza clatitele, se asaza intr-o tava de cuptor.
  • Deasupra clatitelor se pune uniform sosul de rosii.
  • Presarati deasupra restul de cascaval ras.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 20 minute.
  • Clatitele umplute cu pui si legume se servesc calde si cu ceapa verde presarata deasupra.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.