Pulpe de pui la cuptor cu cartofi ciuperci si cimbru

5 Shares

Savuroasele Pulpe de pui la cuptor cu cartofi ciuperci si cimbru sunt ideale pentru un pranz copios, usor de facut. Condimentele folosite dau o aroma deosebita acestui preparat culinar delicios.

Ingrediente Pulpe de pui la cuptor cu cartofi ciuperci si cimbru:

  • 4 pulpe de pui
  • 6 cartofi medii
  • 1 ceapa mare
  • 10 ciuperci proaspete
  • 6 catei usturoi
  • 8-10 ramurele cimbru proaspat
  • Sare
  • Piper
  • Ierburi de Provence
  • Ulei de masline

Preparare Pulpe de pui la cuptor cu cartofi ciuperci si cimbru:

  • Spalati pulpele de pui, stergeti-le cu un prosop de hartie, ungeti-le cu putin ulei de masline, apoi condimentat-le cu sare, piper, ierburi de Provence.
  • Cartofii se decojesc, se spala, se teie pe sfert.
  • Ceapa si ciupercile se curata, se spala, se taie pe sferturi.
  • Asezati uniform legumele pregatite intr-o tava ceramica pe care in prealabil ati uns-o cu ulei.
  • Stropiti legumele cu ulei, presarati apoi sare, piper, ierburi de Provence.
  • Printre ele asezati 3-4 ramurele de cimbru proaspat.
  • Deasupra legumelor se asaza pulpele de pui.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 190 grade celsius timp de 25 minute.
  • Dupa ce trec cele 25 minute se intorc pulpele si legumele si se mai lasa in cuptor inca 25 minute sau pana cand pulpele sunt bine rumenite si legumele se inmoaie.
  • Pulpele de pui la cuptor cu cartofi ciuperci si cimbru se servesc calde decorate cu restul ramurelelor de cimbru proaspat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.