Negresa cu capsuni si nuci

9 Shares

Negresa cu capsuni si nuci este un desert umed, aromat, foarte savuros. Combinatia ciocolata-capsuni-nuci da nastere unei prajituri excelente, pe care o vor adora si cei mai pretentiosi.

Negresa cu capsuni si nuci

Ingrediente Negresa cu capsuni si nuci:

  • 200 g ciocolata neagra
  • 200 g unt
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 50 g nuci taiate marunt
  • Jumatati de capsuni

Preparare Negresa cu capsuni si nuci:

  • Topiti until impreuna cu ciocolata pe bain-marie.
  • Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
  • Intr-un castron mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi maresc volumul.
  • Adaugati faina si compozitia racita de unt+ciocolata.
  • Se incorporeaza apoi nucile taiate si se amesteca pana la omogenizare.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de 20×24 cm.
  • Turnati compozitia de negresa in tava.
  • Deasupra asezati jumatatile de capsuni.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius cca. 25 minute.
  • Negresa cu capsuni si nuci se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca complet.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.