Negresa cu cheesecake si capsuni

Negresa cu cheesecake si capsuni este un desert foarte gustos de primavara. Baza ciocolatoasa impreuna cu stratul de branza si aromatele capsuni, alcatuiesc o prajitura delicioasa.

Negresa cu cheesecake si capsuni

Ingrediente Negresa cu cheesecake si capsuni:Negresa:

  • 200 g ciocolata neagra
  • 150 g unt
  • 2-3 linguri cacao
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g faina
  • 100 ml lapte

Cheesecake:

  • 250 g mascarpone
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 1 lingurita amidon
  • 300 g capsuni taiate pe jumatate

Preparare Negresa cu cheesecake si capsuni:Negresa:

  • Topiti ciocolata rupta in bucatele impreuna cu untul intr-o craticioara la foc mic-mediu.
  • Adaugati cacaua, amestecati ingredientele pana se omogenizeaza, luati cratita de pe foc.
  • Lasati compozitia sa se raceasca cateva minute, apoi adaugati in aceasta pe rand ouale, zaharul, faina, laptele (amestecati dupa fiecare ingredient adaugat).

Cheesecake:

  • Mixati ingredientele de cheesecake pana la omogenizare.
  • Turnati compozitia de negresa intr-o tava de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Nivelati, apoi turnati compozitia de cheesecake, nivelati.
  • Jumatatile de capsuni se aranjeaza uniform in compozitia de cheesecake.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Negresa cu cheesecake si capsuni se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.