Negresa cu capsuni

6 Shares

Negresa cu capsuni este un desert savuros foarte usor de preparat. Aroma capsunilor combinata cu ciocolata delicioasa alcatuiesc o prajitura excelenta.

negresa cu capsuni

Ingrediente Negresa cu capsuni:

  • 200 g ciocolata neagra
  • 150 g unt
  • 4 oua
  • 150 g zahar brun
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura pudra de cacao
  • Un praf de sare
  • 250 g capsuni taiete in jumatati

Preparare Negresa cu capsuni:

  • Ciocolata rupta in bucatele se topeste impreuna cu untul pe bain-marie.
  • Compozitia omogena rezultata se lasa sa se raceasca cateva minute.
  • Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acesta se topeste.
  • In crema obtinuta se toarna apoi compozitia de ciocolata-unt, apoi faina cernuta, praful de sare si cacaua.
  • Mixati pana la omogenizare.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 20×20 cm, in care ati pus hartie de copt.
  • Deasupra se asaza jumatatile de capsuni, impingandu-le usor in compozitie.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Negresa cu capsuni se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.