Prajitura pufoasa cu merisoare

3 Shares

Prajitura pufoasa cu merisoare este un desert delicat, umed, dulce-acrisor, usor de preparat.

Prajitura pufoasa cu merisoare

Ingrediente Prajitura pufoasa cu merisoare:

  • 3 oua
  • 125 g zahar
  • 280 g faina
  • 300 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 100 g merisoare deshidratate

Preparare Prajitura pufoasa cu merisoare:

  • Mixati ouale cu zaharul pana obtineti o crema omogena pufoasa.
  • Adaugati pe rand, uleiul, iaurtul si faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu.
  • Mixati pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • In final se incorporeaza merisoarele.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 20×26 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute sau verificati cu scobitoarea.
  • Dupa ce se raceste complet, Prajitura pufoasa cu merisoare se decoreaza cu zahar pudra, apoi se poate taia in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.