Fasole pastai cu sos de carne tocata si rosii

Delicioasa Fasole pastai cu sos de carne tocata si rosii se prepara foarte usor si este perfecta pentru un pranz savuros de vara.

Fasole pastai cu sos de carne tocata si rosii

Ingrediente Fasole pastai cu sos de carne tocata si rosii:

  • 1 kg fasole pastai

Sos de carne tocata si rosii:

  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 3-4 catei de usturoi pisati
  • 500 g carne tocata de porc
  • 2 cani piure de rosii concentrat
  • 1 lingura bulion
  • Oregano/busuioc
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Parmezan ras

Preparare Fasole pastai cu sos de carne tocata si rosii:

  • Curatati fasolea, spalati-o, fierbeti-o in apa cu sare pana cand se inmoaie.
  • Se strecoara, apoi se serveste cu sosul de carne tocata si rosii.

Sos de carne tocata si rosii:

  • Uleiul se incinge intr-o tigaie si se caleste in acesta ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand.
  • Se adauga apoi carnea tocata de porc, se caleste cateva minute amestecand continuu, apoi se adauga piureul de rosii concentrat si bulionul.
  • Se lasa sosul sa fiarba cca. 10-15 minute, amestecandu-l din cand in cand.
  • Cand este gata se serveste cu fasolea pastai fiarta si se garniseste cu busuioc sau oregano si cu parmezan ras.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.