Prajitura frageda cu cacao si capsuni

Prajitura frageda cu cacao si capsuni este un desert delicat foarte usor de preparat. Blatul fin cu fructele puternic aromate alcatuiesc o prajitura excelenta. Cana folosita : 250 ml.

Prajitura frageda cu cacao si capsuni

Ingrediente Prajitura frageda cu cacao si capsuni:

  • 320 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri cacao
  • 1 cana lapte batut
  • 2 oua
  • 120 ml ulei
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 cana zahar
  • 350 g capsuni

Preparare Prajitura frageda cu cacao si capsuni:

  • Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina cernuta, bicarbonatul de sodiu, cacaua.
  • Intr-un alt castron se mixeaza ouale cu laptele batut, esenta de vanilie, uleiul si zaharul pana cand se obtine o compozitie omogena.
  • Adaugati in 2-3 reprize ingredientele uscate in compozitia cu ingredientele umede, mixati pana la omogenizare.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 24×28 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Capsunile se curata, se spala, se sterg usor cu un prosop de hartie, apoi se taie in bucatele.
  • Aranjati bucatelele de capsuni in compozitia de prajitura, pe toata suprafata tavii de copt.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30-35 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Dupa ce se raceste complet, Prajitura frageda cu cacao si capsuni se decoreaza cu zahar pudra.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.