Chiftelute cu smantana

Delicioasele Chiftelute cu smantana sunt perfecte ca si aperitiv la un pranz satios, insa le putem prepara si pentru o cina savuroasa. Smantana si cartoful fiert din compozitia acestora le confera un gust fabulos.

Chiftelute cu smantana

Ingrediente Chiftelute cu smantana:

  • 250 g carne tocata porc+vita
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 cartof mediu fiert pasat
  • 1 felie de paine inmuiata in apa, apoi stoarsa
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • 4 linguri smantana grasime 18%
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit

Preparare Chiftelute cu smantana:

  • Toate ingredientele se amesteca cu ajutorul mainilor intr-un castron timp de 3-4 minute sau pana cand se obtine o compozitie omogena.
  • Dati compozitia de chiftele la frigider cca. 30-40 minute, apoi formati din aceasta bilute pe care le prajiti pe fiecare parte pana se rumenesc, intr-o tigaie adanca, in care ati incins ulei.
  • Chiftelutele cu smantana se servesc calda alaturi de piure de cartofi/mazare sau o salata mixta.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.