Cartofi la tigaie cu marar si parmezan

Savurosii Cartofi la tigaie cu marar si parmezan se prepara foarte usor si au un gust excelent. Ca si condimente pentru cartofi puteti folosi busuioc, nuscoara, cimbru sau rozmarin.

Cartofi la tigaie cu marar si parmezan

Ingrediente Cartofi la tigaie cu marar si parmezan:

  • 1 kg cartofi marime medie
  • 1 legatura marar proaspat tocat
  • 1 lingurita condimente pentru cartofi
  • 50 g parmezan ras
  • Ulei pentru prajit

Preparare Cartofi la tigaie cu marar si parmezan:

  • Cartofii se curata de coaja, se spala, se sterg cu nun prosop de hartie, se taie in felii.
  • Incingeti uleiul intr-o tigaie antiaderenta.
  • Adaugati feliile de cartofi.
  • Presarati peste acestia condimentele pentru cartofi, amestecati usor ingredientele.
  • Puneti capac peste tigaie, lasati cartofii sa se prajeasca amestecandu-i din 5 in 5 minute, pana sunt gata (daca este nevoie mai adaugati ulei).
  • Inchideti apoi focul si presarati peste cartofii facuti mararul proaspat tocat si parmezanul ras.
  • Cartofii la tigaie cu marar si parmezan se servesc calzi alaturi de o salata verde sau mixta, ori ca si garnitura langa orice tip de friptura.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.