Paste cu ciuperci si spanac

15 Shares

Cremoasele Paste cu ciuperci si spanac, par cu fel de mancare capricios, insa se prepara foarte rapid si usor. Se potrivesc perfect la o cina pe care o dorim fara carne.

Paste cu ciuperci si spanac
Ingrediente Paste cu ciuperci si spanac:

  • 250 grame paste linguine
  • 3 linguri faina
  • 1 cana supa pui
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri ulei
  • 250 grame ciuperci feliate
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 100 grame branza Gruyere sau Gouda rasa
  • 30-40 grame spanac baby
  • Sare
  • Piper

Preparare Paste cu ciuperci si spanac:

  • Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, strecurati-le.
  • Intr-un castron mixati faina cu supa de pui, laptele, sarea, piperul, avang grija sa nu se formeze cocoloase.
  • In timp ce fierb pastele, puneti uleiul sa se incinga intr-o tigaie.
  • Puneti ciupercile in tigaie, lasati-le sa se rumeneasca usor pe ambele parti.
  • Adaugati apoi usturoiul pisat, iar peste 2 minute turnati compozitia de faina-supa de pui-lapte, obtinuta anterior in castron.
  • Mixati ingredientele din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa (3-4 minute).
  • In finala adaugati branza rasa, iar dupa ce acesta s-a topit, incorporati frunzulitele de spanac baby.
  • Asteptati ca acestea sa se inmoaie, apoi adaugati in tigaie pastele fierte, strecurate.
  • Mixati pana cand ingredientele se omogenizeaza.
  • Paste cu ciuperci si spanac se servesc calde.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.