Prajitura bicolora cu visine

112 Shares

Prajitura bicolora cu visine este un desert dulce-acrisor perfect de vara. Se prepara foarte rapid, iar in loc de visine puteti folosi cirese pietroase.

Prajitura bicolora cu visine

Ingrediente Prajitura bicolora cu visine:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 3/4 cana lapte
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
  • 1 cana visine

Preparare Prajitura bicolora cu visine:

  • Mixati ouale intr-un castron impreuna cu zaharul si esenta de vanilie pana cand obtineti o crema omogena.
  • Turnati laptele si uleiul treptat, apoi incorporati faina si praful de copt.
  • Mixati pana cand obtineti un aluat omogen.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de 23×33 cm.
  • Turnati jumatate din aluatul obtinut anterior.
  • In cea de-a doua parte, ramasa in castron, se incorporeaza cacaua, apoi se toarna peste aluatul fara cacao din tava.
  • Deasupra aranjati visinele.
  • Dati prajitura in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 minute, sau verificati cu scobitoarea.
  • Lasati Prajitura bicolora cu visine sa se raceasca complet, apoi taiati-o in bucati.
Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.