Negresa cu branza crema si zmeura

Negresa cu branza crema si zmeura este un desert exceptional, cremos si aromat. Puteti folosi si alte fructe de padure, rezultatul final va fi la fel de savuros.

Negresa cu branza crema si zmeura

Ingrediente Negresa cu branza crema si zmeura:

Blat:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 175 g unt
  • 175 g zahar
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt

Stratul de branza crema:

  • 200 g branza crema
  • 50 g zahar
  • 1 lingura praf budinca de vanilie
  • 1 ou mic
  • 200 g zmeura congelata

Preparare Negresa cu branza crema si zmeura:

  • Zmeura se lasa se se dezghete la temperatura camerei cca. 30 minute (nu trebuie dezghetata complet).

Blat:

  • Ciocolata neagra se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul intr-o cratita antiaderenta.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-un castron, adaugati in aceasta cacaua si zaharul.
  • Mixati cu telul pana la omogenizare.
  • Se adauga ouale batute intr-un alt castron, apoi faina cernuta si praful de copt.
  • Se amesteca ingredientele pana la omogenizare, apoi compozitia se toarna intr-o tava de 20×20 cm, in care ati pus hartie de copt.

Stratul de branza crema:

  • Se bate oul, se adauga branza crema, zaharul si praful de budinca de vanilie, se amesteca cu telul pana la omogenizare.
  • Bucatile de zmeura partial decongelata se aseaza uniform in compozitia de ciocolata din tava, apoi imediat se toarna peste acestea compozitia de branza crema, preparata anterior.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius timp de cca 30 minute.
  • Negresa cu branza crema si zmeura se lasa sa se raceasca complet, apoi se da la frigider.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.