Baghete la cuptor cu branza si sunca

467 Shares

Un mic dejun grozab pe care-l puteti prepara foarte usor sunt delicioasele Baghete la cuptor cu branza si sunca. Painea crocanta impreuna cu mixul de oua, sunca, branza si ceapa alcatuiesc un preparat excelent.

baghete la cuptor cu branza si sunca

Ingrediente Baghete la cuptor cu branza si sunca:

  • 4 baghete
  • 5 oua
  • 70 grame smantana
  • 100 grame sunca de Praga sau bacon taiat in cubulete
  • 125 grame branza rasa (cheddar, parmezan, cascaval, emmentaler, etc.)
  • 2 fire cepa verde tocate marunt
  • Sare
  • Piper

Preparare Baghete la cuptor cu branza si sunca:

  • Incingeti cuptorul la 170 grade Celsius.
  • Taiati baghetele la varf in forma de V, apoi scobiti-le cu o lingurita pana cand luati tot miezul, fara a rupe insa coaja.
  • Intr-un castron bateti ouale impreuna cu smantana.
  • Adaugati apoi sunca de Praga sau baconul taiate cubulete, ceapa verde tocata marunt si branza rasa.
  • Condimentati mixul cu sare si piper.
  • Mixati bine ingredientele, apoi impartiti in mod egal compozitia de oua+sunca+branza+ceapa verde in cele 4 baghete pregatite anterior.
  • Asezati o foaie de copt intr-o tava mai mare de cuptor.
  • Puneti baghetele cu branza si sunca in tava de copt.
  • Dati baghetele la cuptor 20 – 25 minute sau pana cand acestea se rumenesc si compozitia de oua este inchegata.
  • Dupa ce le scoate-ti din cuptor, lasati-le sa se raceasca 5 minute, apoi taiati-le in bucati si serviti-le imediat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.