Omleta cu carnati la cuptor

98 Shares

Un mic dejun consistent, usor de preparat este delicioasa Omleta cu carnati la cuptor. Puteti folosi si alte tipuri de branza, preparatul final va fi la fel de savuros.

Omleta cu carnati la cuptor

Ingrediente Omleta cu carnati la cuptor:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 225 grame carnati semi-afumati taiati feliute
  • 8 oua mari
  • 1/3 cana lapte
  • 1 ardei gras rosu spalat, curatat de seminte si nervuri, taiat cubulete
  • 125 grame branza rasa (mozzarella, parmezan, cascaval, etc.)
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • Sare
  • Piper
  • Unt pentru uns tava de copt

Preparare Omleta cu carnati la cuptor:

  • Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius.
  • Ungeti cu unt o tava patrata tip Jena sau de ceramica.
  • Puneti uleiul de masline intr-o tigaie si caliti ceapa 3-4 minute.
  • Adaugati apoi feliile de carnati semi-afumati si prajiti-le pana se rumenesc putin pe fiecare parte (5 minute).
  • Lasati tigaia deoparte.
  • Intr-un castron mare mixati ouale impreuna cu laptele, sarea, piperul, pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Adaugati apoi in castron bucatelele de ardei rgas rosu, 3/4 din branza rasa si jumatate din patrunjelul proaspat tocat.
  • Mixati bine ingredientele, apoi incorporati in compozitie ceapa calita+feliutele rumenite de carnati.
  • Turnati aluatul obtinut in tava Jena pregatita anterior.
  • Deasupra presarati restul de branza.
  • Dati omleta in cuptorul incins pentru 25-30 minute sau pana cand este inchegata.
  • Cand este gata taiati-o in patrate si garnisiti-o cu patrunjelul proaspat tocat ramas.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.