Cartofi la tigaie cu cimbru si masline

153 Shares

Un pranz delicios si rapid il obtineti preparand savurosii cartofi la tigaie cu cimbru si masline. Aroma condimentelor folosite va conferii cartofilor un gust nemaipomenit. Se pot servi ca atare langa o salata verde simpla sau ca si garnitura langa o friptura din carne de pui.

Cartofi la tigaie cu cimbru si masline

Ingrediente Cartofi la tigaie cu cimbru si masline:

  • 1/2 cana ulei de masline
  • 1 kg cartofi de marime mica curatati de coaja, taiati in felii de cca 1 cm grosime
  • 4 cepe taiate julien
  • 8 catei de usturoi necuratati de coaja
  • 4 ramuri de cimbru
  • 1/2 cana masline negre fara samburi
  • 1/2 cana masline verzi fara samburi
  • 1/2 cana seminte de pin
  • 10 frunze de busuioc taiate marunt

Preparare Cartofi la tigaie cu cimbru si masline:

  • Incingeti uleiul la foc mediu intr-o tigaie mare antiaderenta.
  • Puneti in tigaie cartofii, ceapa, usturoiul.
  • Mixati ingredientele si condimentati-le cu sare si piper.
  • Adaugati ramurelele de cimbru.
  • Lasati tigaia la foc mic-mediu timp de 30 de minute, pana cand cartofii se inmoaie si se rumenesc amestecandu-i din cand in cand.
  • Adaugati apoi semintele de pin, maslinele negre si cele verzi.
  • Mixati si presarati deasupra busuiocul proaspat tocat.
  • Serviti calzi cartofii la tigaie cu cimbru si masline.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.