Ciuperci umplute cu branza

62 Shares

Delicioasele ciuperci umplute cu branza la cuptor se pot servi ca si aperitiv la masa de pranz, insa sunt de asemenea potrivite ca si garnitura langa o friptura preparata la gratar. Puteti folosi si alte branzeturi in loc de cheddar si mozzarella, de exemplu branza gouda si parmezan.

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza:

  • 8 ciuperci mari proaspete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 grame branza cheddar rasa
  • 50 grame branza mozzarella rasa
  • Sare
  • Piper
  • Ierburi pentru granisire (oregano, patrunjel, etc.)

Preparare Ciuperci umplute cu branza:

  • Incingeti cuptorul la 200 grade celsius.
  • Ungeti cu putin unt o tava ceremica, dreptunghiulara, de copt.
  • Taiati coditele ciupercilor, apoi spalati-le bine sub jet de apa si lasati-le cateva minute sa se scurga.
  • Asezati ciupercile in tava de copt.
  • Stropiti-le din plin cu ulei de masline, condimentati-le cu sare si piper, apoi dati-le in cuptorul incins timp de 10 minute sau pana cand se inmoaie.
  • Scoateti-le din cuptor si umpleti-le cu branza cheddar si cu branza mozzarella rasa.
  • Dati ciupercile umplute cu branza inapoi in cuptorul incins timp de 3-4 minute, sau pana cand se topeste banza.
  • Serviti-le calde garniste cu diverse ierburi (oregano, patrunjel, etc).
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.