Cartofi la cuptor cu branza si smantana

428 Shares

Gustosii Cartofi la cuptor cu branza si smantana se pot servi ca atare la masa de pranz ori la cina, dar si ca si garnitura langa o friptura din carne de pui.

cartofi la cuptor cu branza si smantana

Ingrediente Cartofi la cuptor cu branza si smantana:

  • 1 kg cartofi
  • 500 grame branza mozzarella taiata in bucatele
  • 250 grame smantana
  • Cateva ramurele de cimbru pentru garnisire
  • Sare
  • Piper

Preparare Cartofi la cuptor cu branza si smantana:

  • Spalati cartofii, fierbetii in coaja.
  • Incalziti cuptorul la 180 grade celsius.
  • Intr-un castron puneti smantana, apoi daugati in ea bucatelele de mozzarella.
  • Dupa ce s-a racit cartofii cat sa puteti pune mana pe ei, curatatii de coaja, apoi taiatii in felii.
  • Condimentati feliile de cartofi cu sare si piper.
  • Asezati feliile de cartofi in tava, printre acestea puneti cubuletele de branza date prin smantana, iar deasupra asezati ramurelele de cimbru.
  • Dati tava in cuptorul incins si lasati-o sa stea cca. o ora pana se rumenesc cartofii.
  • Se servesc calzi.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.