Fasole pastai cu sos vinaigrette si feta

0 Shares

O cina rapida cu foarte putine calorii (81 calorii per portie) o puteti obtine preparand reteta: Fasole pastai cu sos vinaigrette si feta. Puteti inlocui fasolea pastai cu sparanghel, iar branza feta cu telemea de capra, si veti obtine de asemenea o mancare consistenta si in acelasi timp saraca in calorii. Din ingredientele de mai jos se obtin 6 portii de fasole pastai cu sos vinaigrette si feta.

Fasole pastai cu sos vinaigrette si feta

Ingrediente Fasole pastai cu sos vinaigrette si feta:

  • 500 grame fasole verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet alb
  • 1/2 lingurita zahar
  • 50 grame rosii cherry sau prunisoare
  • 50 grame branza feta faramitata cu furculita
  • Sare
  • Piper

Preparare Fasole pastai cu sos vinaigrette si feta:

  • Curatati fasolea verde (taiatii capetele), rupeti pastaile in doua, spalati-le in apa rece, fierbeti-le timp de 15-20 minute la foc mediu, strecurati-le si lasati-le sa se raceasca.
  • Spalati rosiile cherry, stergeti-le cu un prosop de hartie, apoi taiati-le pe jumatate.
  • Intre timp, preparati sosul vinaigrette:
  • Mixati intr-un castron mare de salata uleiul de masline cu otetul, sarea, piperul, zaharul.
  • Adaugati in castron rosiile, fasolea verde fiarta si branza feta faramitata.
  • Serviti fasolea pastai cu sos vinaigrette si feta imediat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.